Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Túr-Party Vendégház
Cím: 4944 Túristvándi, Bocskai u. 8.Email: turpart@freemail.hu
Web: www.falusi.hu/tur-partyTelefon: (06-20)311-6291
Fax: (06-70)466-8661Gps: 48.0516730 , 22.6474118

Bemutatkozás

Túristvándi országunk legkeletibb megyéjében, a Szatmári–síkságon található. Földrajzi helyérõl, történelmérõl, eseményeirõl a falu honlapján részletesen tájékozódhatsz!
Miért érdemes ide eljönni? … hogy reggelente kakasszóra ébredj, sétálj egyet a tiszta levegõjû erdõnkben, végig evezz a vadregényes Túron, majd megmártózz hûs vizében… Ismerd meg ezt a tájat, hol Kölcsey élt, a kis házat, mely visszavisz Móricz Zsigmond gyermekkorába, a Tiszát, ”Ott, hol a kis Túr siet beléje, Mint a gyermek anyja kebelére…” Aki járt már itt, az tudja: valami visszahúz újra és újra. Kis falunk a látnivalók megtekintése szempontjából központi helyen vanA fennt felsorolt nevezetességek mellett a Beregbe is könnyen szervezhetünk túrákat. Ott Tákos és Csaroda templomai várnak tárt karokkal, Tarpán a Szárazmalmot említeném meg. Panyolai pálinka, milotai dió, penyigei szilva…ugye ismerõs? Hírnevükkel egy-egy község büszkélkedhet, de ezek az ízek megtalálhatóak itt minden kis faluban. Ez mind-mind Szatmár, az itt élõ emberek vendégszeretetével fûszerezve! Ez az egyszerûség, természetesség, az érintetlen táj a mi kincsünk.
Vendégházunk az Európa-szerte híres Vízimalom mögött található, festõi környezetben. Hét éve foglalkozunk vendéglátással, s szolgáltatásainkat az igényekhez viszonyítva, vendégeink kényelmét szolgálva, évrõl évre bõvítjük. Zárt udvaron 7 szobában, pótágyakkal együtt 40 fõt tudunk elszállásolni. Ideális hely gyerekcsoportok, osztályok, de ugyanígy családok, baráti társaságok részére. A szobák egyszerûek, fürdõvel és hûtõszekrénnyel felszerelve.
Tájjellegû, népi ételekkel kényeztetjük a pihenni, és nem fogyni vágyókat, de ha valaki magának szeretne fõzni, erre a nyitott, fedett konyhában, vagy bográcsban is lehetõség van. Edényeket, evõeszközt biztosítunk. Baromfiudvarunk a gyermekek kedvenc helye, a nagy füves udvar pedig bármilyen játékra alkalmas. Idén területünket jelentõsen megnöveltük, a több hektáros füves KEMPING a Túr partjára nyúlik. Így több csapatot is tudunk fogadni, házban ill. sátorban, anélkül, hogy egymást zavarnák. A folyóban fürdõhelyet alakítottunk ki, és a nagy „ho-ho”-k is hódolhatnak szenvedélyüknek, vagy játszhatnak a foci, vagy röplabdapályán. A Kemping területén nyáron büfé is üzemel. Itt készítjük kemencében a kapros-tejfölös kenyérlángost -nagymamám receptje szerint-, rétest, az étkezésekhez a házikenyeret, stb. Megkóstolhatod a kötött-tészta levest, a málékásás töltött káposztát, a szilvalekvárral töltött fánkot, derelyét, hogy csak néhányat említsek a szatmári ízekbõl.
Remélem felkeltettem érdeklõdésedet, képeinkkel kívánok kellemes barangolást a neten, majd élõben!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink