Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Szatmár Fogadó - Szatmárcseke
Cím: 4945 Szatmárcseke, Petõfi út 7.Email: szatmarfogado@freemail.hu
Web: www.szatmarfogado.huTelefon: (70)387-2593, (20)468-7882
Gps: 48.0859904 , 22.6322855

Bemutatkozás

Tálcán kínáljuk Önöknek a Szatmár hagyományos ízeit, mint a Kötött tésztaleves, Káposztás csülkös bableves, Szatmári tepsishús, Málékásás töltött káposzta stb. Reális árakon bármikor vendégünk lehet. Próbálja ki nálunk a szatmári nép vendégszeretetét és ízeit.

Kétágyas, fürdõszobás szobák a Szatmár Fogadóban. Kertjében 2 x négyágyas, konyhás, fürdõszobás különálló vendégház, kempingezési, hideg-meleg vizes zuhanyzási lehetõséggel. A Manó Vendégház egy, két és három ágyas szobákkal várja vendégeit. Itt két fürdõszoba található a vendégek igényeinek kielégítésére. A szállásokhoz reggeli igényelhetõ.

A település a „csillagtúrázás" legmegfelelõbb kiindulópontja, hiszen Cseke nevezetességeinek megtekintése után, innen kényelmesen bebarangolhatja a Szatmárt és a Bereget. Akár egy egész heti programot kínálhatunk. Kirándulás a csodaszép Kárpátaljára (20 km), de Románia is alig 40 km-re van tõlünk. Máramarost is megtekintheti látnivalóival együtt, akár egyetlen nap alatt.

Kerékpár és lovaskocsi bérelhetõ, s ha kell, útját is szívesen megtervezzük, és kellemesebbé tesszük. Esténként a kirándulás élményeit egy kellemes szalonnasütéssel vagy kemencében sült lángossal teheti élvezetesebbé.

A település mellett a Tisza és a Túr találkozását csodálhatja meg, amelyet egy hûsítõ fürdõzéssel, vagy horgászással kapcsolhat össze a Túr-Bukógát rendszerénél. Úszhat, fürdõzhet, pihenhet a kiépített, mégis „vadregényes" Tisza-parton.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink